Om Møgelhøj Blik

Firmaet blev startet i 2006 af nuværende indehaver Christian Møgelhøj.
Det var på tide med et blikkenslagerfirma der prioriterer kunden, god service og den bedste kvalitet, frem for økonomi.
Det skal da siges at økonomi selvfølgelig også skal hænge sammen, men vi stræber altid efter den bedste kvalitet og bedste service.

I ​2013 blev firmaet lagt om til et ApS og det har igennem krisen været igennem en spændende udvikling med voksende kundetilgang.

I 2019 blev året, hvor vi etablerede os i vores eget domicil. Vi købte en stor, gammel værkstedsbygning med 6000 m² stor grund i Ølholm ved Tørring.

Det er meget nemmere og kommer rundt og ud i landet fra Ølholm da logistikken herfra er helt i top. Især vejle er nået på under 10 minutter.

Der er ligeledes kommet nye maskiner i vores 700 m² store værksted, samt et stort kontor med mulighed for at kunder kan komme og blive inspireret og få en kop kaffe, imens vi drøfter projektet.

Vi vil hellere takke nej tak til en opgave, hvis ikke vi kan lave den forsvarlig og svarende til vores faglige stolthed. Vi har som et nyt tiltag og efterspørgsel begyndt og fremstille lidt smedearbejde i form at stålaltaner og værn.

Vi kan lave de fleste smedeopgaver og er åbne for flere udfordringer. Derudover har vi også en tømrer ansat, så vi kan lave lidt tømrerarbejde, hvis dette skulle være relevant.

Vi laver alle opgaver store som små og holder den samme høje standard i alle opgaverne.
Vores kunder spænder helt fra fru jensen og håndværkere samt store totalentreprenør og kommuner.

​Kontakt os for yderligere informationer.